IDROTTSPROFILER I U-HAMN – NY BOK

augusti 28, 2022 17:08:05 Lennart Johansson
Funderingar finns kring en sådan. 50 eller fler profiler inom idrotten, f.d och nutida, skall presenteras.

UIHS blev under året kontaktad av Bengt Johansson som hade funderingar enligt ovan. Vi blev naturligtvis intresserade och därför deltog Bengt på vårt årsmöte och redogjorde för sina funderingar.

Vill du medverka – har ideér om vilka som bör vara med, kan komma med info kring vederbörande, vill skriva, vill heja på osv osv. Bengt var öppen för alla förslag.

Du når Bengt – telefon 0702-212402, mejl bengt.johansson@jmg.gu.se

Nedan har Bengt skrivit lite om sig själv:

Född 1964. Uppvuxen i Nöre, gick högstadium och gymnasium i Ulricehamn. Bor i Mölndal med fru och två barn. Arbetar som professor i journalistik och medier vid Göteborgs universitet. Forskar om medier och politik, särskilt om valrörelser, valaffischer och kriskommunikation. Varit krönikör i Borås Tidning (i 15 år). Spelade i Dalums BOIS och BD67 (Dalum/Blidsberg), men senare bara korpfotboll. Har varit ledare/tränare/administratör i barnens idrottande i Önnereds HK, Mölndals HK, IK Nord, Solängens BK. Mitt eget idrottande numera skidåkning och löpning på motionsnivå, med några Vasalopp, Lidingöloppet och Göteborgsvarv. Spelar mycket gitarr när jag inte gör något annat!

 

   Tidigare  WI-tidningar